Vores ydelser

Psykiatri og neuropsykologi

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Alle forløb i Empano starter med en grundig, indledende samtale med en erfaren speciallæge i psykiatri, og alle forløb er individuelle. Vore læger er specialister i at afdække, hvad den enkelte har behov for, og tilbyder den behandling der hjælper bedst muligt. På baggrund af den aktuelle situation, symptomer og behov, lægges der en individuel behandlingsplan for det videre forløb. Det kan være, at der aftales et fortsat forløb hos en af Empanos psykiatriske speciallæger. Vores mål er at hjælpe dig til at opnå en mærkbar bedre psykisk trivsel.

Gennem vores samarbejde med T-Pemf klinikken har vi desuden en unik mulighed for at tilbyde en ny og effektiv behandlingsmetode for depression. Effekten af denne ny behandling er markant. 60% af patienterne bliver symptomfri eller oplever markant bedring. I studier har man konstateret, at over halvdelen af de patienter, der blev symptomfri, efter 2 år stadig var symptomfri. Behandlingen foregår ambulant, og varetages af en speciallæge i psykiatri og specialsygeplejerske i psykiatri. Behandlingen kan tilbydes private – og forsikringspatienter, der har fået godkendelse fra sit forsikringsselskab.

 

Foruden specialistbehandling af private patienter, løser Empano opgaver for kommuner, forsikrings- og pensionsselskaber samt offentlige og private virksomheder. Vi har specialiseret os i at kombinere en sundhedsfaglig og beskæftigelsesrettet indsats for hhv. borgere, kunder og medarbejdere med psykiske helbredsproblemer.

I vores team har vi erfaring og kompetencer inden for såvel sygdom og sundhed, sociallovgivning, forsikringsjura og den kommunale og regionale organisationsstruktur. Vi holder os opdaterede, og er derfor hele tiden orienterede om nye eller kommende tiltag, der kan påvirke processerne i regi af sundhedsforsikringer eller kommuner og jobcentre.

________________________________________

Kontakt os

+45 3048 0300

kontakt@empano.dk