Børne- & Unge psykiatri

Hurtig udredning og behandling

Det kan vi hjælpe med

I Empano starter alle forløb med en grundig, indledende samtale med en erfaren behandler fra vores børn & unge team. Alle forløb er individuelle, og tilrettelagt efter de individuelle behov.

Vores team består af speciallæger, psykologer, specialpædagoger som i samarbejde er specialister i at afdække, hvad den enkelte har behov for. Der udarbejdes efter den indledende samtale, et forslag til udredning og behandling. 

Ring til os på 30 48 03 00

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Vi udreder og behandler

Udredning

En udredning består af en grundig undersøgelse af barnet, den unge. Det kan være en række undersøgelser, der består af test, interviews, indhentning af informationer fra netværket, skolen mm.
Ved børn og unge foregår det oftest i et tværfagligt samarbejde mellem speciallæger i B & U psykiatri, psykologer og pædagogiske konsulenter.
 
Der er tværfaglig konference og udredningsforløbet afsluttes med en mundtlig tilbagemelding til patienterne og deres familier. Ved børn og unge er der også en skriftlig tilbagemelding/erklæring.
 
Behandling; psykoterapi, psykoedukation og medicinske forløb:
 
  • I Empano er der mulighed for, at der kan tilbydes psykoterapi ved både speciallægerne og psykologerne.
  • Desuden er der mulighed for at der kan tilbydes psykoedukative forløb, der er mere rettet mod råd og vejledning, ved både speciallægerne, psykologerne og de pædagogiske konsulenter.
  • Der er også mulighed for medicinorienterende samtaler og medicinske behandlingsforløb ved speciallægerne.
 
I Empano er der stor fokus på det tværfaglige samarbejde omkring patienten og familien.

Kontakt os

+45 3048 0300

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?