Voksenpsykiatri

Psykiatrisk udredning og behandling af voksne

Det kan vi hjælpe med

I Empano starter alle forløb med en grundig, indledende samtale med en erfaren behandler fra vores voksen team. Alle forløb er individuelle, og tilrettelagt efter de individuelle behov. Vores team er specialister i at afdække, hvad den enkelte har behov for, og udarbejder efter den indledende samtale, et forslag til udredning og behandling.

Ring til os på 30 48 03 00

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Vi udreder og behandler

I Empano sikrer vi den rette udredning og behandling på rette tisdpunkt

Empano tager vi psykiske problemer alvorligt, vi lytter og har stor respekt for din situation og det som du som patient oplever.

Vores dygtige speciallæger har mange års erfaring i at hjælpe voksne med forskellige psykiske lidelser og udfordringer. I Empano er faglighed i højsæde, og vi har fokus på sammenhæng og kvalitet i det enkelte forløb, som tilrettelægges i samarbejde med dig som patient.

Vi arbejder tværfagligt, men din primære behandler hos Empano vil være læge. Vores læger kan inddrage psykologer i udrednings- og behandlingsforløbet, hvis det vurderes at være det der skal til, for at understøtte dit forløb og sikre de bedste resultater.

Kontakt os

+45 3048 0300

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?