T-Pemfbehandling

Effektiv og mild behandling af depression

Danmarks eneste T-PEMF klinik

Velkommen til Danmarks første T-PEMF klinik.

T-PEMF behandling er en effektiv og mild behandlingsmetode til depression.

Vores behandlerteam har været med i udviklingen af T-PEMF som behandlingsmetode. De har således stor erfaring indenfor T-PEMF behandling og er certificerede specialister.

T-PEMF blev godkendt i 2015 af Lægemiddelsstyrelsen og er en godkendt lægeordineret behandling.

 

Ring til os på 30 48 03 00

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

T-PEMF 

PEMF er en behandlingsmetode for depressive patienter, hvor anden antidepressiv behandling har manglende eller utilstrækkelig effekt. PEMF er en forkortelse for Pulserende Elektro Magnetiske Felter. 

Behandlingen

T-PEMF behandlingen begynder med en konsultation med vores erfarende speciallæge i psykiatri. Det er vigtigt at du i samarbejde med vores speciallæge får en grundig gennemgang af din situation, så vi sikrer at du har optimale forudsætninger for at få god effekt af T-PEMF behandlingen.

Vi udleverer en kuffert til dig, indeholdende T-PEMF udstyret og en oplader. Udstyret er let og enkelt at betjene og du vil blive grundigt instrueret også via konsultation. Herefter er du klar til selv, at tage T-PEMF behandlingen dagligt.

De 7 spoler sættes på hovedet med et velcrobånd. Velcrobåndet med de syv spoler, bliver lige som en “hue”, som du kan tage af og på. Den kan justeres, hvis velcrobåndet bliver for løst. De syv spolerne er forbundet til puls-generatoren, de sender behandlingen ud i spolerne og som laver magnetfelt. En behandling varer 30 minutter og gentages dagligt i 8 uger. Det anbefales at sidde i en afslappende og for hovedet støttende stilling under behandlingen, da hjelmen vejer ca. 1,1 kg.

Du vil have samtaler med vores speciallæge i psykiatri, ved opstart af behandlingen, halvvejs i forløbet og en afsluttende samtale. 

Kliniske studier har vist, at den gruppe der blev behandlet med T-PEMF i forhold til den gruppe, der ikke blev behandlet med T-PEMF, opnåede signifikant effekt allerede efter 1-2 ugers behandling.

Virkningsmekanisme

En depressionsramt hjerne fungerer dårligt fordi cellerne – populært sagt – kommunikerer dårligt med hinanden.

T-PEMF behandlingens elektriske impulser foranlediger, at nogle af hjernens naturlige elektriske felter i vævet, aktiverer nerveceller og celler i kapillærerne (de små blodkar), til at udskille vigtige signalstoffer relateret til vækst og aktivitet.

Ved denne proces øges aktivitetsniveauet i hjernen. T-PEMF behandlingens elektriske pulser sikrer en øget aktivitet i hjernen også kaldet øget plasticitet.

Resultater

Effekten af behandlingen er ret markant. I de behandlinger, der er foretaget indtil nu, er mere end 60 pct. af patienterne blevet symptomfri eller har oplevet markant bedring. Over halvdelen af patienterne, der blev symptomfri var efter 2 år stadig symptomfri, og de patienter, der oplevede tilbagefald efter behandlingen opnåede atter effekt ved ny behandling.

Samtidig er bivirkningerne meget milde og forbigående, som f.eks. let kvalme eller hovedpine i begyndelsen af behandlingsforløbet.

 

Kontakt os

+45 3048 0300

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?