Udvidet Frit Sygehusvalg

Din ret til behandling

Udvidet Frit Sygehusvalg

Udvidet frit sygehusvalg er din ret til at få hele eller dele af din undersøgelse eller behandling foretaget på et af de private hospitaler eller klinikker, som regionerne har indgået aftale med, hvis regionen ikke kan tilbyde dig undersøgelse eller behandling inden for din udrednings- og behandlingsret.

Bemærk – ovenstående kan p.t. kun benyttes i vores Hudklinik, Hyperhidroseklinik og Smerteklinik.

Ring til os på 30 48 08 44

Vi kan hjælpe dig at finde ud af om du har ret til det udvidede frie sygehusvalg

  1. Du skal bestille tid hos din egen læge. Din egen læge skal henvise dig til en speciallæge. Speciallægen stiller din diagnose og kan eventuelt forsøge med behandling. 
  2. Virker speciallægens behandling ikke, skal du henvises til behandling på sygehuset. 

Der kan være lang ventetid på at få tid til behandlingen, og hvis der er over 60 dages ventetid, kan du vælge at modtage din behandling på en privatklinik via det Udvidede frie sygehusvalg.

HUSK at du har ret til at modtage et brev, inden for 8 hverdage, fra sygehuset med besked om hvornår du kan tilbydes behandling.

Det er din region der skal tilbyde dig et privat behandlingsalternativ og lave henvisningen. Det er også din region som betaler for denne behandling.

Kontakt os

+45 3048 0844

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?