VILKÅR & AFBUDSPOLITIK

Vilkår

Alle forløb i Empano starter med en grundig, indledende samtale med en erfaren læge/speciallæge, og alle forløb er individuelle. Vores læger er specialister i at afdække, hvad den enkelte har behov for, og tilbyder den behandling der hjælper bedst muligt. 

​En samtale består af forberedelse, samtale, journalskrivning og administration, ​herunder evt. bestilling af prøver eller justering af medicin. 

Du, såvel som andre, kan få behov for – og glæde af – tilbud om en akut afbudstid. Det forudsætter bare, at vi får besked i så god tid, at vi kan ringe videre til den næste på listen.

Afbud skal ske 24 timer inden aftalte tid

Da vi har en meget travl kalender, ser vi os nødsaget til at føre en stram afbudspolitik. Afbestilling eller ændring af tid SKAL ske via e-mail, eller telefon, senest 24 timer inden aftalen. Ved for sent afbud opkræves gebyr på 50% af fremmødetidens pris. Når man booker tid hos os, accepterer man dette. 

Mail til henvisning@empano.dk eller ring på 30480300.

Vores telefontider er mandag – fredag kl. 9-12 og 13-15.

Der dispenseres ikke fra afbudsreglerne grundet sygdom, skader, personlige årsager eller lignende. Alle afbud behandles ens i henhold til købeloven.

Hvis du er dækket af en pensionskasse eller forsikringsordning:

Der skal ringes/skrives afbud senest 24 timer før aftalt tid. Mange forsikringsselskaber dækker ikke udeblivelser/for sene afbud, hvorfor man sandsynligvis må påregne selv at skulle betale denne samtale.

I nogle tilfælde kan det være muligt at afholde samtalen over en sikker og krypteret videoforbindelse over internet eller over telefon, i stedet for at aflyse.