Diagnostisk nerveblokade

Smertebehandling

Diagnostisk nerveblokade

En diagnostisk nerveblokade har til formål at afklare hvilken eller hvilke nerver der eventuelt måtte forårsage din smerteproblematik.  Blokaden udføres således typisk i forbindelse med behandling og udredning af neuropatiske smerter og forud for perineural botulinumtoxin.

Forud for blokaden har lægen typisk undersøgt det område hvor smerterne er lokaliseret. Derved har lægen fået et indtryk af hvilke nerver der kan være påvirket.

Med ultralyd opsøges den eller de nerver som mistænkes at være årsag til generne og der injiceres lokalbedøvelse omkring nerven, hvilket medfører at nerven ophører med at sende impulser retur til rygmarven og hjernen. Hvis lægen har bedøvet den nerve som er årsag til de neuropatiske smerter vil du efter 15-20 minutter opleve smertelindring. Den smertelindrende effekt vil typisk vare nogle timer.

Selve proceduren tager typisk 30 minutter. Du skal typisk ligge på ryggen. Når lægen har fundet den relevante nerve sprittes huden grundigt af og med en tynd nål anlægges blokaden.

Under proceduren vil du løbende blive informeret. Selve indstikket kan være ubehageligt, men disse gener kan reduceres ved at der lokalbedøves i huden. Egentlig komplikationer i form at blødning, infektion eller nerveskade kan forekomme, men er yderst sjældent forekommende.

Bivirkninger til den lokalbedøvende medicin forekommer ikke i den dosering der anvendes i forbindelse med proceduren.

Tager du blodfortynde medicin (Clopidogrel, Plavix, Marevan, Birillique eller tilsvarende) skal du oplyse lægen om det.

Vi råder dig til at få nogen til at køre dig hjem efter undersøgelsen/proceduren, da du kan opleve at en del af et ben eller arm er bedøvet, hvorfor det kan være svært at køre bil eller tage offentlig transport.

 

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Emdrupvej 115 A, 4
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?