Intramuskulær injektion med botulinumtoxin

Smertebehandling

Intramuskulær botulinumtoxin

Intramuskulær botulinumtoxin indebærer direkte injektion af toxinet ind i målrettede muskler. Derved hæmmes midlertidigt frigivelsen af acetylcholin, hvilket fører til muskelafslapning og reducerer symptomer på muskeloveraktivitet. Den nøjagtige dosering og placering af injektionen er afgørende for at undgå uønskede bivirkninger og sikre optimal effekt. Intramuskulær botulinumtoxin benyttes i forbindelse med behandling af kæbespændinger/temporomandibulær dysfunktion.

Den enkelte behandling tage ca. 20 minutter.

Effekten indtræffer typisk efter 1-2 uger. Typisk er der behov for genbehandling efter ca. 12 uger hvis effekten har været tilfredsstillende.

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?