Kronisk migræne

Smertebehandling

Kronisk migræne – behandling med botulinumtoxin

Baggrund/definitioner:

Kronisk migræne er en invaliderende tilstand, hvor du som patient oplever hovedpineanfald i mindst 15 dage om måneden og mindst otte dage om måneden, omfatter hovedpinen migrænesymptomer. Der er endnu ikke dokumentation for at botulinumtoxin har effekt på kronisk spændingshovedpine eller episodisk migræne.

Symptomer:

Kronisk migræne er en tilstand, hvor du har hyppige eller langvarige episoder med hovedpine og migræne. Anfaldene kan være ledsaget af symptomer som kvalme, opkastning, lyd- og lysfølsomhed.

Behandling:

Vi tilbyder behandling af din kroniske migræne med botulinumtoxin i henhold til PREEMT studiet og efter princippet, follow the pain, hvor der suppleres sv.t. trigger punkter i det omfang det skønnes nødvendigt. PREEMT-protokollen består af 31 injektioner svarende til prædefinerede punkter i panden, tindingerne, nakken og skulderåget.

Forløb:

Den enkelte behandling tage ca. 15 minutter. Der bør som minimum gå 3 måneder mellem hver behandling. Det anbefales at man forsøger minimum 2 gange før effekten vurderes.

Bivirkninger:

Forbigående ubehag i forbindelse med de enkelte injektioner

Midlertidig svaghed eller følelsesløshed i ansigtet eller nakken

Hovedpine eller mild migræne efter injektionerne

Træthed eller svaghed i musklerne

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?