Occipital neuralgi - smerter i baghoved/nakke

Smertebehandling

Occipital neuralgi/GON-blokade

Baggrund/definitioner:

Occipital neuralgia er en tilstand, der er karakteriseret ved smerter, der stammer fra en eller flere af de occipale nerver. De occipiale nerver er en gruppe af nerver som forsyner nakken og den bagerste del af hovedet. Årsagerne til occipital neuralgi kan variere og omfatter kompression eller irritation af nerven, ofte som følge af muskelspændinger, traumer, betændelse eller strukturelle ændringer i nakken.

Symptomer:

Smerterne kan være skarpe, stikkende eller brændende og kan føles på den ene side eller begge sider af hovedet.

Diagnose:

Diagnosen stilles typisk ved at udelukke andre årsager til hovedpine og ved hjælp af en klinisk undersøgelse og neurologisk vurdering. Mange vil have fået foretaget CT- eller MR-scanning for at udelukke andre lidelser.

Behandling:

Som oftest har du som patient allerede været forsøgt behandlet med almindelige smertestillede præparater (paracetamol og NSAID) og evt. muskelafslappende midler.

Vi tilbyder ultralydsvejledt blokade af de involverede nerver (GON-blokade). Oftest behandles med en kombination af lokalbedøvende og binyrebarkhormon. Såfremt man ikke opnår den ønskede effekt med kombinationen af lokalbedøvende/binyrebarkhormon kan man behandle med botulinumtoxin (Botox).

Forløb:

Blokaden med lokalbedøvende og binyrebarkhormon kan gentages med måneders mellemrum, minimum 3. Vælges der at behandle med botulinumtoxin bør der gå ca. 12 uger mellem hver behandling.

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Emdrupvej 115 A, 4
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?