Perineural botulinumtoxin

Smertebehandling

Perineural botulinumtoxin

 ”Perineural” vil sige i umiddelbar nærhed af nerve. Hensigten er således at injicere botulinumtoxin helt tæt på nerven, således at cellerne i nerven har mulighed for at optage proteinet, som derved kan udøve den smertestillende virkning.

For at lokalisere nerven og sidenhen være helt sikker på at toksinet kommer helt tæt på nerven anvendes ultralyd. Selve ultralydsscanningen er ikke forbundet med ubehag, men injektionen af botulinumtoxin vil være forbundet med smerter svarende til en hver anden indsprøjtning. Det er selvfølgelig muligt at lokalbedøve huden inden selve proceduren.

Den smertestillende effekt indtræder i reglen efter ca. 4-7 dage. Hos enkelte opleves effekt først efter ca. 2 uger. Typisk holder effekten 8-12 uger, dog med betydelig variation. Normalt anbefales at man forsøger minimum 2 gange før effekten vurderes.

Den enkelte behandling tage ca. 20 minutter.

Generelt ses ingen bivirkninger. Forbigående ubehag i forbindelse med injektionen. Yderst sjældent systemiske bivirkning i form af influenzasymptomer, træthed og svaghed i musklerne. 

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?