Plantar fasciitis - hælespore

Smertebehandling

Kronisk plantar fasciitis/hælspore

Baggrund/definitioner:

Plantar fasciitis er en tilstand hvor der opstår irritation/inflammation eller små overrivninger af bindevævsbåndet, som strækker sig fra hælen frem mod tæerne. Plantar fasciitis forekommer ofte hos personer, der er aktive eller står på deres fødder i lange perioder.

Symptomer:

Tilstanden resulterer i smerter og ubehag, især ved hælen eller langs buen af foden. Smerterne er i begyndelsen kun til stede ved belastning, men efterhånden også til stede i hvile. Ubehaget er ofte mest udtalt om morgenen eller efter længere perioder med hvile, når man står op eller begynder at gå.

Diagnose:

Diagnosen stilles på baggrund af de kliniske fund, symptomer og ultralyd af plantar fascien.

Behandling:

Du har som patient formentlig allerede forsøgt aflastning, skiftet til mere hensigtsmæssigt fodtøj, ændret træningsvaner, indtaget håndkøbsmedicin i form af paracetamol (Pamol) eller Ipren/Ibuprofen. 

Vi tilbyder behandling af kronisk plantar fasciitis med botulinumtoxin. Behandlingen består i reglen 2 injektioner svarende til hælen og svang, men kan tilpasses den enkelte patient.  Oftest ses bedring i løbet af 1-2 uger. Behandlingen kan gentages efter 3 måneder.

Behandlingen er forbundet med få bivirkninger, så som rødme og ømhed svarende til injektionsstedet. Yderst sjældent ses systemiske bivirkninger til botulinumtoxin i form af influenzasymptomer, muskelsvaghed, problemer med synet og synkebesvær.

 

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Emdrupvej 115 A, 4
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?