Smertefuld diabetisk polyneuropati

Smertebehandling

Smertefuld diabetisk polyneuropati

Baggrund/definitioner:

Diabetisk polyneuropati er en neurologisk komplikation til diabetes, der involverer skader på de perifere nerver. Det er en af de mest almindelige komplikationer ved diabetes og kan påvirke alle typer nerver i hele kroppen. Diabetisk polyneuropati ses hos 15-20% af patienterne med diabetes.

Symptomer:

Symptomerne inkluderer ofte følelsesløshed, prikken og brændende smerter i ekstremiteterne, typisk startende fødderne. Ofte medfører smerterne dårlig søvn og nedsat livskvalitet.

Diagnose:

Diagnosen diabetisk polyneuropati stilles typisk ved hjælp af en kombination af symptomer og en grundig objektiv undersøgelse. Der hvor du bliver fulgt med din diabetes vil være opmærksom på senfølger til diabetes, herunder neuropati.

Behandling:

Konventionel behandling af din polyneuropati vil formentlig være påbegyndt der hvor din diabetes bliver kontrolleret. Vi vil sammen gennemgå den hidtil forsøgte behandling og på den baggrund vurdere mulighederne for alternativer.

Som supplement til din eksisterende behandling eller som eneste behandling kan vi tilbyde perineural (omkring nerve) eller subkutan botulinumtoxin.

Forløb:

Den enkelt behandling tager ca. 20 minutter. Der bør som minimum gå 3 måneder mellem hver behandling. Det anbefales at man forsøger minimum 2 gange før effekten vurderes.

Ring til os på 30 48 08 44

Ring til os for tidsbooking eller rådgivning

Kontakt os

+45 3048 0844

henvisning@empano.dk

EMPANO ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om de kan dække et udrednings- eller behandlingsforløb hos Empano.

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at henvende dig. Er du medlem i sygesikringsgruppe 2 kan du få tilskud til din udredning eller behandling.

Vi har en aftale med Danske Regioner og kan tage imod patienter via Det Udvidede Frie Sygehusvalg.

Det siger vores patienter...

Fuldstændig fremragende tværfaglig professionel B&U udredning. Omsorgsfuldt team med stor respekt og empati for individet. Jeg har fået udredt mine teenager tvillinger for ADD og ADHD. De var trygge ved forløbet - det gjorde mig tryg! Stort tak.

Nina

Mor til tvillinger (Børne- og Ungepsykiatri)

Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang! De varmeste anbefalinger herfra! Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Camilla Abildgaard Pedersen

Hyperhidrosepatient

Læs flere anmeldelser på trustpilot her

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe ?